Зареждане

Дейна Уайт нареди Макгрегър сред Али, Тайсън и Шугар Рей

Дейна Уайт нареди Макгрегър сред Али, Тайсън и Шугар Рей
Публикувано на: Февруари 1, 2020 в 17:11 ч
Дейна Уайт отново засипа с похвали голямата си звезда. Президента на UFC вярва, че златната им кокошка Конър Макгрегър е сред най-големите в историята на спорта. Уайт нареди "The Notorious" сред великите в бокса и е категоричен, че той има място сред тях, защото битките му са интересни. Дейна също смята, че Макгрегър е страхотна личност, която успява да си спечели обичта на хората.

Миналия месец Макгрегър се завърна ударно с победа за 40 секунди и сега явно Уайт ще направи всичко възможно, за да рекламира звездата си, а той да продава повече платени гледания. Ето какво сподели президента на най-голямата ММА организация за своя любимец:


Имаме Конър Макгрегър, Джоунс, Адесаня, Усман, Масвидал и Диаз също са големи звезди. Има много момчета, но нивата са различни. Макгрегър не само е най-голямата звезда в ММА, ами и един от най-големите в историята на спорта. Той е сред най-големите в спорта и точка! 

Когато говорите за спорта, то вие говорите за Мохамед Али, Майк Тайсън, Макгрегър и Шугар Рей. Конър определено е в тази категория. Неговия стил е забавен. Кажете ми коя от битките на Макгрегър не струва ? Няма да намерите такава. 

Просто неговата личност, той има страхотна личност, заразен смях. Той е забавен. Той просто има този фактор и има тази аура, която хората обичат.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес