Зареждане

Дейна Уайт напуснал UFC 270 преди победата на Нгану

Дейна Уайт напуснал UFC 270 преди победата на Нгану
Публикувано на: Януари 24, 2022 в 04:00 ч
Дейна Уайт показа голямо неуважение към своя шампион Франсис Нгану. Миналия уикенд "The Predator" успя да се справи със Сирил Ган и го победи с решение в главната битка на UFC 270 в Калифорния. По традиция президента на UFC влиза в клетката и увива титлата около кръста на шампиона.

Това обаче не се случи след победата на Нгану и вместо Уайт, Мик Мейнард свърши тази работа. Дейна напуснал залата и за първи път от много време не взе участие на пресконференцията след събитието. В последните месеци имаше голямо напрежение между UFC и Нгану.

Франсис направи последна битка от своя договор с тях и не иска да подпише нов договор. Той иска увеличение на заплатата и да му позволят да прави боксови мачове. На пресконференцията след събитието Нгану сподели следното за Уайт и UFC:

Не знам защо Дейна Уайт не остана. Питайте него. Не знам, че е пропуснал и пресконференцията. От доста време се чудя за моето бъдеще в UFC. Нищо не се е променило и все още се чудя. Ходих много при тях и вече съм останал без варианти. Не са проблем само парите. 

Да, те са важни, но има други неща в договора, които не ми харесват. Не чувствам, че е справедливо. Не се чувствам като свободен човек. В края на краищата работим много за тази работа и заслужаваме честна и справедлива сделка. В последните три години имам само 3 битки. 

Изявих желание да остана в UFC, но искам уважение. Сега сме в това положение, защото не показваха уважение към мен. Дейна ме ядоса и ме накара да загубя желание за нещата. 

Аз влязох в този спорт и не съм мечтал за това. Просто се захванах с това, защото беше забавно. Стигнах до това положение, което не е забавно и това е разочароващо.  


Ще остане ли Нгану в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес