Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър може да се върне през 2021

Дейна Уайт: Макгрегър може да се върне през 2021
Публикувано на: Юли 10, 2020 в 16:30 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Конър Макгрегър се оттегли от ММА, но Дейна Уайт вярва, че пак ще го видим в клетката. В началото на миналия месец 31-годишния боец обяви, че се оттегля от играта за 3-ти път в последните няколко години. Малцина са тези, които му вярват с оглед на това, което се случи в миналото. Конър направи една битка в началото на тази година, в която премери сили с Доналд Серони във Вегас.

Схватката беше в полусредна категория и Макгрегър я спечели за 40 секунди. Това му беше първа победа в ММА от над 3 години и той планираше да направи още 2-3 битки тази година. За съжаление Конър се оплака, че не се разбрал с UFC и реши да прекрати своята кариера. Дейна го познава много добре и сподели, че Макгрегър няма много оставащи битки, но през 2021 година може да го видим в клетката:


Към момента Конър Макгрегър е в пенсия. Няма да се изненадам, ако Конър се върне догодина и изяви желание за битка с някого, след като всички битки се изяснят. Няма съмнение, че той е един от най-добрите в света. 

Това, което се случва с Конър Макгрегър е нещото, което се случва с всички бойци, които стават много богати. Той е богат. Конър избира какво иска да прави. Сега Макгрегър се намира в момент, в който няма много оставащи битки в ММА.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес