Зареждане

Дейна Уайт иска Хамзат Чимаев да се бие през август в Абу Даби

Дейна Уайт иска Хамзат Чимаев да се бие през август в Абу Даби
Публикувано на: Юни 25, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт вече обмисля нова дата за завръщането на Хамзат Чимаев, след като той беше принуден да се оттегли от галавечерта в Саудитска Арабия.

Непобеденият чеченец трябваше да направи най-голямата стъпка в кариерата си срещу Робърт Уитакър в главното събитие в Рияд. Но „жестока болест“ му коства битката и не е известно кога той ще може да се върне в октагона. Хамзат е един от най-страховитите съперници в средна и полусредна категория, но здравословни проблеми възпрепятстваха кариерата му до момента.

Той дори обяви пенсионирането си веднъж през 2021 г., след като изкашля кръв поради заболяване, но оттогава се завърна и победи хора като Камару Усман и Гилбърт Бърнс. "Borz" не се е бил от октомври миналата година, когато победи Усман чрез противоречиво решение на мнозинството.

Сега яснота около бъдещето на чеченеца няма, но Уайт го иска през август в Абу Даби:

„Ще видим какво ще се случи. Очевидно може би ще се опитаме да го преместим в Абу Даби и да видим дали ще може да се бие.”, каза Уайт.

Все още не е ясно кой ще е следващ за Чимаев. В последно време Пауло Коста го предизвиква. Двамата трябваше да се бият миналата година, но Коста се оттегли.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес