Зареждане

Дейна Уайт: Има милион причини Ковингтън да се бие за титлата

Дейна Уайт: Има милион причини Ковингтън да се бие за титлата
Публикувано на: Март 27, 2023 в 00:00 ч
Дейна Уайт е категоричен в това, че  Леон Едуардс ще трябва да защитава титлата си срещу Колби Ковингтън.

Вижте още - Колби Ковингтън не заслужава шанс за титлата!​​​

По-рано този месец Едуардс успя да се справи с Камару Усман. Двамата направиха трилогия в Лондон, която Леон спечели с решение. В публиката беше Колби Ковингтън, който беше и резерва на битката. Ковингтън веднага предизвика Едуардс.

Дейна подкрепи Колби и сподели, че той със сигурност ще се бие за златото. Леон от своя страна го отряза и сподели, че няма да подпише договор за бой с американеца. Уайт обаче е непреклонен и споделя, че има милион приничи зад решението му.

Дейна и Колби бяха в лошо отношения преди няколко години. Ковингтън намери Уайт в казино във Вегас, за да му потърси сметка, след като Уайт не му даде шанс за златото. Явно Дейна не иска пак да се кара с Колби и заради това му дава шанс.

„Ковингтън заслужава шанс за титлата. Мога да разбера Леон и не го обвинявам. Той току-що спечели два пъти срещу Камару Усман и сега отново има креативен борец срещу себе си, което ще бъде трудно. 

Когато си шампион, всички те следват. Всички убийци в дивизията ще ви преследват три пъти в годината и вие сте принудени да се биете с най-коравите момчета в дивизията.

Вижте Усман. Той премина през цялата дивизия два пъти и е един от най-големите бойци. Леон е страхотен. Той се би Камару, готин е, но сега следващият е Колби. 

Той беше резервен боец и успя да си влезе в категорията. Има още милион причини, поради които заслужаваше шанс за титлата.”, каза Уайт на пресконференция.

Заслужава ли Ковингтън този шанс ?
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес