Зареждане

Дейна Уайт и Конър Макгрегър се захапаха

Дейна Уайт и Конър Макгрегър се захапаха
Публикувано на: Септември 28, 2020 в 04:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт не е доволен от постъпката на Конър Макгрегър. Преди няколко дни голямата звезда на организацията пусна чат между него и Уайт, в който говорят за бъдещето на Макгрегър в клетката. "The Notorious" иска от Дейна да му уреди бой с Диего Санчез, но получава отказ.

Пред медиите след UFC 253, Дейна Уайт сподели, че Макгрегър е нарушил мъжкия код на честта, след като е пуснал чата в социалните мрежи. Уайт, който е голям фен на Конър и не го крие, този път не спести критики към своя любимец и сподели, че неговото действие е било мръсна постъпка. Вижте какво още каза президента на UFC пред медиите:

Дейна Уайт: Има хора, които наляво и надясно ми разправят за постовете на Конър Макгрегър. Всички тук знаят, дори жените знаят, че има мъжки код на честта, а неговата постъпка е нещо, което не трябва да правиш. Конър наруши този код. Не се правят такива неща. Това е едно от най-мръсните неща, които може да направиш. Говорихме за Диего Санчез. Няма как да си боец, който е номер 2 или 3 в ранглистата и да ми искаш бой с 39-годишен боец, който е извън ранглистата. 

А ето и какво му отговори и Конър Макгрегър, който явно не е съгласен с него:

Конър Макгрегър: Този код беше нарушен от теб. Дейна, ти излъга, че съм отказвал битки, приятелю. Казах ти, че искам да се бия с Джъстин Гейджи през май, а ти каза, че не искам. Не става въпрос за Диего. Той беше просто пълнеж, за да има повече битки. Също така ти участваше и в преговорите с Мани Пакиао. Спри да лъжеш.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес