Зареждане

Дейна Уайт: Хасбула срещу Абдурозик на UFC 278

Дейна Уайт: Хасбула срещу Абдурозик на UFC 278
Публикувано на: Юни 10, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт обяви най-голямата битка в историята на ММА. Срещата между интернет звездите Хасбула и Абдурозик ще се случи под банера на UFC. По информация от Уайт, битката ще е част от UFC 278, което ще се проведе на 20-ти август.

Хасбула и Абдурозик станаха известни през май 2021 година. Тогава чеченския блогър Асхаб Тамаев им гласеше битка. Общото между двамата е, че страдат от рядко заболяване, което не им позволява да се развиват нормално.

Хасбула и Абдурозик са 19-годишни, но въпреки това изглеждат като 5-годишни. Тамаев ги изправи лице в лице на пресконференция, която събра над 16 милиона гледания. Така двамата младежи станаха по-известни от 90 % от бойците, а дори не са се били.

В интервю за медиите в САЩ Уайт сподели, че Хасбула и Абдурозик се срещат на UFC 278. За съжаление това е в кръга на шегата и такава битка едва ли ще има. Абдурозик беше готов да се бие, но Хасбула се отказа, защото баща му забранил.

Малко по-късно Хабиб Нурмагомедов разкри, че анонимен бизнесмен дал 1 милион долара на Хасбула, за да не се бие. Ако в бъдеще двамата младежи размислят, то може да изкарат много пари от такава битка.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес