Зареждане

Дейна Уайт готви голям купон около завръщането на Макгрегър

Дейна Уайт готви голям купон около завръщането на Макгрегър
Публикувано на: Ноември 22, 2020 в 05:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели, че готви голям купон около завръщането на голямата звезда на организацията. Бившият двоен шампион Конър Макгрегър ще се завърне на UFC 257 в Абу Даби, за да премери сили с Дъстин Поарие. Двамата ще направят реванш 6 години по-късно, но този път ще бъде в лека категеория.

В първата битка Макгрегър успя да победи с нокаут в първия рунд, но много неща се промениха. Конър успя да стане шампион в две категории, а Поарие също се окичи със златото в лека категория, макар и за кратко. Уайт много иска да вкара феновете в залата за тази битка и планира да прави големи купони в Абу Даби. Ето какво сподели Дейна пред медиите за завръщането в Абу Даби:

Новата Etihad Arena ще бъде отворена. Хората са я построили с една идея за нашите събития. Ще има концерти, плажни партита и всякакви готини неща. Ще бъде хубаво да има фенове. На бойния остров в Абу Даби ще може да привлечем фенове от цял свят. Остров Яс е удобна дестинация. Там е забавно и може да вдигнем във въздуха това място. Готов съм за някои битки с фенове. 

Готов съм за концерти на живо. Готов съм да има партита. Ще отида на всички тези неща. Искам отново да се набъркам с феновете. Искам феновете да се върнат. Ще се опитаме да направим нещата безопасно в Абу Даби. Искаме да правим битки в сряда и събота. Направо ще ги убием. 

Ето и каква снимка пусна Конър Макгрегър в социалните мрежи, след като Уайт обяви своите намерения:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес