Зареждане

Дейна Уайт: Гане победи, но не блесна

Дейна Уайт: Гане победи, но не блесна
Публикувано на: Март 1, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт не е впечатлен от победата, която Сирил Гане записа над Жаирзиньо Розенструик. Двамата се биха миналия уикенд в главната битка на галавечерта в Лас Вегас. В срещата им видяхме как непобедения Гане точкува своя съперник, който чакаше своя момент, но той така и не дойде.

Гане вкарваше бързи джабове и ритници, а Розенструик не направи нищо. В крайна сметка след 25 минути Гане победи с единодушно решение. Той остана непобеден в ММА и увеличи серията си на 8-0 в клетката.

Президента на UFC сподели, че Гане е имал шанс да блесне, но не се е възползвал. Той сравни неговото представяне срещу Розенструик с това, което Нгану показа срещу Жаирзиньо.

Пред медиите Уайт сподели следното за 30-годишния французин, който според мнозина е бъдещ шампион:

Всички говорят за това, че Гане е голям претендент, но вижте какво направи Нгану срещу Розенструик. Това беше шанс за Сирил да блесне и да покаже на света кой е той. 

Той победи, но нека оставим нещата така. Гане победи.

Пред медиите Гане сподели, че разбира недоволството на Уайт, който иска бойците да са атрактивни и да продават. Сирил разкри, че опитал да спечели с нокаут, но не успял. Какво следва за Гане ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес