Зареждане

Дейна Уайт: Деймиън Мая повече няма да се бие в UFC

Дейна Уайт: Деймиън Мая повече няма да се бие в UFC
Публикувано на: Юни 14, 2021 в 00:44 ч
Дейна Уайт зачеркна пореден ветеран от листата с бойците на UFC. Президента на най-голямата ММА организация разкри, че легендата Деймиън Мая повече няма да се бие в UFC. Миналия уикенд в Аризона Мая загуби с решение от Белал Мохамед.

43-годишният бразилец опитваше да пренесе боя на земята, но не успя. Деймиън не впечатли с нищо в стойка, а и той никога не е блестял със своя бокс. Мая навлезе в серия от 2 поредни загуби и Уайт разкри, че това е последна битка от неговоя договор.

Дейна няма да му предлага нов, което значи, че Мая ще се оттегли от ММА или ще отиде на друго място. Мая изкара 14 години в UFC и се би за титлите в средна и полусредна категория, но загуби. Той печели само 3 от последните си 8 битки. Ето какво каза Уайт за Мая:

Мисля, че това беше последната му битка. Това е последна битка от договора му. Мая вече е на 43 години. Той беше много добър, успяваше да пренася битките на земя и да приключва съперниците си. 

В тази нощ срещу Мохамед обаче не успя да го направи. Деймиън вече е на 43 години. Той беше страхотен, но аз ще кажа, че вероятно това е всичко от него. 

Трябва ли да спре Мая с ММА ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес