Зареждане

Derrick Lewis: Ще нокаутирам Благой Иванов

Derrick Lewis: Ще нокаутирам Благой Иванов
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 10:09 ч
Derrick Lewis е уверен, че ще може да се справи с Благой Иванов - Багата този уикенд в Ню Йорк. Двамата бойци ще се сблъскат в тежка категория в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън, а битката е част от главната карта на UFC 244. "The Black Beast" вече е на 100% и няма проблеми с гърба. Той е оперирал своето коляно и е спазвал диета, което допринася за добрата му физическа форма.

В интервю преди срещата Derrick сподели, че не се интересува от опита, който има Багата, защото това нямало значение. Lewis вярва, че Иванов ще се измори от опити да го събори и това ще доведе до нова победа с нокаут за звяра:


Оперирах се и вече тренирам по-добре, отколкото в миналото. Вече нямам проблеми с гърба и възстановяването мина страхотно. В началото беше зле, защото всяко движение беше болезнено. Моето семейство и тези около мен ми помогнаха да се върна на 100 %. 

Физически се чувствам по-добре отвсякога. Мисля, че битката с Иванов е страхотна и не ми пука за неговия опит. Това е ММА и почти всички мои опоненти са имали повече опит от мен. Опита няма значение. Видях позиции, в които трябва да внимавам, както и такива, от които да се въползвам. 

Това ще бъда страхотна битка за мен. Няма да ви кажа това, което съм видял, защото той може да промени нещата. Мисля, че той ще се опита да вкара комбинации и ще търси клинч, за да ме свали на земята. Той ще прави това през цялата битка и в крайна сметка ще се умори, а аз ще го нокаутирам. 

Чувствам се много добре и победата ще бъде страхотна. В тежка категория нещата са 50 на 50 и винаги съм вярвал, че имам по-добрите шансове от другите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес