Зареждане

Derrick Lewis се надява Francis Ngannou да надвие Stipe Miocic

Derrick Lewis се надява Francis Ngannou да надвие Stipe Miocic
Публикувано на: Декември 19, 2017 в 15:00 ч
 
 Боецът в тежка категория в момента се подготвя за предстоящата си среща с Marcin Tybura в UFC Fight Night 126, което ще се проведе на 18-ти февруари, но също следи с интерес и ситуацията около предстоящия двубой за титлата между Stipe Miocic и нокаут майстора Francis Ngannou, който ще се състои по време на UFC 220 на 20-ти януари.
 
Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.
И докато Ngannou жъне успехи, Lewis напоследък се мъчи с различни травми, като наскоро той дори изрази желанието си от UFC да му обърнат малко внимание и на него.
 
"Мисля, че е расистко. Аз съм чернокож от Щатите, докато той е от Франция. Малко по-сериозно. Имам нужда от малко любов. Минал съм през повече, отколкото той."
 
С тези думи се шегува Lewis, като продължава, че има намерение първо да се справи с Tybura преди да се насочи към титлата в тежка категория. Той се надява да може да се изправи срещу Ngannou, дойде ли момента да се бие за пояса.
 
"Вярвам, че ще бъде добра среща. Stipe е бил разклащан и преди, докато Francis не е бил побеждаван, така че ще бъде интересна среща. Надявам се Francis да победи, за да мога да се намеся аз после и да му отнема титлата."
 
"Това е двубоя, който искам след срещата си с Tybura. Да се надяваме всичко ще премине добре."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес