Зареждане

Derrick Lewis: Не съм готов за титла, защото няма да издържа 5 рунда

Derrick Lewis: Не съм готов за титла, защото няма да издържа 5 рунда
Публикувано на: Октомври 8, 2018 в 12:17 ч
Derrick Lewis постигна един от най-големите обрати в историята на ММА. Той губеше стабилно битката си с Alexander Volkov, но 11 секунди преди края на битката Lewis успя да силен удар и да нокаутира Volkov. Няма съмнение в това, че той заслужава да се бие за титлата, защото победи сериозен опонент и преди битката беше претендент номер 2 в категорията.

Lewis обаче не иска все още да се бие за титлата, защото няма да издържи 5 рунда:

Имах оргазъм и затова си свалих гащите. Беше хубаво и това е истинска история. Винаги влизам в битка с нагласата убий или бъдъ убит. Без значение от резултата винаги давам всичко от себе си. Без значение колко съм изморез аз винаги мога да те ударя толкова силно, колкото и в първия рунд. Аз не съм ММА боец, а по-скоро човек, който е готов да влиза в размени на удари и вярвам, че сърцето може да се отведе по-далеч, отколкото всякакви други умения. Това е в което вярвам.

Не съм готов да се бия за титлата, защото битката ще бъде 5 рунда. Едвам мога да изкарам до 3-тия рунд. Преди винаги тренирах по 30 минути на ден за битка, а сега ги увеличих на 1 час, но явно трябва още да ги увелича. Curtis Blaydes  иска да го предзвикам и това чака. Мога да му кажа, че съм готов да се бия с него. Той иска да се бие за титлата преди всеки от нас и майната му на Curtis Blaydes. Няма да празнувам, защото съм изморен и най-вероятно ще взема душ и ще си легна.


Как ще протече битка между Lewis и Blaydes ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес