Зареждане

Дерик Люис: Ще се бия с Франсис Нгану за 8 милиона

Дерик Люис: Ще се бия с Франсис Нгану за 8 милиона
Публикувано на: Май 17, 2021 в 00:00 ч
Дерик Люис няма търпение да направи реванш с Франсис Нгану. Дейна Уайт вече обяви плановете на UFC, които са да направят реванш между тях за титлата в тежка категория през лятото. "The Black Beast" твърди, че все още няма нищо официално около срещата им.

Нгану и Люис се биха за първи път през 2018 година и битката им беше една от най-скучните в историята на UFC. Двамата отдадоха прекалено много уважение един на друг и ги беше страх да разменят удари. В крайна сметка след 15 минути освиркване Люис излезе победител с решение.

Реванш между двамата е неизбежен и Люис е готов да го направи за 8 милиона. Ето какво каза Дерик пред медиите за втората битка с Нгану:

Все още не е официална битката ми с Франсис Нгану. Не знам какво ще стане. По всичко личи, че той иска да се разбере с Джон Джоунс. Нгану наистина се опитва да ме игнорира. Така изглеждат нещата, но да се надяваме, че ще стане официално. Оценявам това, което върши Джоунс и му благодаря. 

Аз обаче не съм алчен човек и мога да се бия за 8 милиона долара. Мога да приема тези минимални 8 милиона. За тези пари мога да се бия още тази вечер. Казал съм на моя мениджър цената и му казах да не ме търси, ако не предложат тази заплата. Втората битка с Нгану трябва да е различна.

Няма как да е по-лоша от първата. Трябва да е по-добра и вярвам, че ще е такава. Двамата се подобрихме много след първата битка. Ще бъде лудост да стана шампион. Това ще бъде вдъхновение за много хора, които са били в моето положение. Тръгнах от нищото и станах шампион в тежка категория. Би било лудост. 

Ще може ли Люис да се справи с Нгану ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес