Зареждане

Дерик Люис: Приех битката с Латифи само заради парите

Дерик Люис: Приех битката с Латифи само заради парите
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 09:54 ч
34-годишният бивш претендент за титлата Дерик Люис изненадващо прие битка с Илир Латифи, който се връща в тежка категория. Черния звяр няма полза от тази битка, защото неговия опонент дори не е в топ 15, а Дерик рискува много, защото е в топ 10 на тежка категория. Двамата ще се бият на 8 февруари в Тексас на UFC 247.

Преди малко повече от месец Люис победи Благой Иванов - Багата и прекъсна серията си от 2 поредни загуби. Сега той ще се завърне за битка с Латифи, която приема само и единствено заради парите. Ето какво сподели Дерик в интервю пред The Schmo:


Беше доста изненадващо това с Латифи, защото той не беше доста едър в полутежка категория. Мислех си, че е по-вероятно да се бие в средна категория, а не да идва в тежката. Ще видим какво ще се случи с него при нас. Не мисля, че ще приключи добре за него. 

За мен няма значение дали той е в топ 15, защото аз казах, че ще се бие с всеки. Битката не ми носи нищо от гледна точка на ранглистата и няма да ме приближи до титлата. Златото в категорията не е толкова важно за мен. 

За мен са най-важни парите, а опонентите са без значение. В момента играя видео игри, прибирах чекове и си почивам със семейството. Искам да кажа на моите фенове, че трябва да останат черни и истински. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес