Зареждане

Дерик Люис: Нокаутирам Нгану в първата размяна на удари

Дерик Люис: Нокаутирам Нгану в първата размяна на удари
Публикувано на: Април 30, 2021 в 00:00 ч
Дерик Люис вярва, че ще нокаутира Франсис Нгану в първата размяна на удари между тях. Преди месец Нгану спечели титлата в тежка категория след нокаут над Стипе Миочич и сега иска да се бие отново през август.

От UFC имат желание да сбият Нгану и Джон Джоунс, но бившият шампион в полутежка категория иска прекалено много пари. Дейна Уайт не е готов да му ги даде и заради това включи и Люис, за да притиска Джоунс.

Ако няма разбиране между Джоунс, UFC и Нгану, тогава Дерик ще получи още 1 шанс за титлата. Преди 3 години видяхме първата битка между Люис и Нгану. Тя беше една от най-скучните в историята и двамата почти не си вкараха удари.

Битката, ако може така да я наречем стигна до решение, което беше в полза на Дерик. И до днес двамата търпят критики за представянето си и сега е време за още 1 опит. В интервю за ESPN "Черния звяр" се закани, че ще спечели с нокаут:

Ще бъде забавна битка. Научихме много от първата ни среща. Двамата се подобрихме след срещата ни и ще бъде забавно. Ще бъде 5 рунда, в които няма да има скука. Ще са 5 рунда в размени на удари. Ще е интересно за гледане и се вълнувам. 

Ще кажа, че ще нокаутирам Франсис Нгану в първата размяна на удари. За малко щях да нокаутирам Къртис Блейдс в първата ни размяна. Той обаче реши да ми избяга. Чувствам това в сърцето си. 

Ако Нгану влезе в битката с мен така, както влезе срещу предишните си съперници, тогава ще го нокаутирам. Ако излезе срещу мен така, както срещу Розенструик, тогава със сигурност ще го нокаутирам. Виня себе си за това, което се случи в първата ни битка. 

Нгану не беше виновен. Влязох в битката без да тренирам и да се грижа за тялото си така, както трябва. Сега имам повече опит и знам какво да направя, за да спечеля. 

Ще успее ли Люис да стане шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес