Зареждане

Дерик Люис: Аз съм кралят на нокаутите

Дерик Люис: Аз съм кралят на нокаутите
Публикувано на: Ноември 27, 2020 в 02:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерик Люис се завръща в клетката. Този уикенд той оглавява UFC on ESPN 18, което ще се проведе в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде опасният Къртис Блейдс. Това ще бъде една битка на два различни стила и победител ще бъде този, който успее да наложи своя стил.

За всички е ясно, че Дерик ще търси нокаут, а Блейдс ще се опита да го събори и да го смаже с граунд енд паунд. В една от своите медийни изяви Къртис сподели, че Люис е предвидим боец, а това явно не се понрави на "The Black Beast". Ето какво сподели Люис преди битката този уикенд:

Да, аз съм предвидим боец. Няма проблем, ако той така смята. Не ми пука. Повечето от тях знаят какво ще направя в клетката. Тази битка ще бъде моята 21-ва под банера на UFC. Моята игра и стил не са се променили. И други преди Блейдс са казвали такива неща за мен. Виждате, че аз съм кралят на нокаутите. 

Ще видим този уикенд. Бил съм предвидим, добре. Блейдс също е предвидим. Гледам неговите битки и вярвам, че той е един от най-добрите страйкъри в UFC. Веднага ще се опитам да го съборя. Не искам да ме нокаутира и ще ползвам борба. Ще го държа на земята и ще печеля точки. 

Вярвам, че при победа трябва да се бия с победителя от битката между Стипе Миочич и Франсис Нгану. 

Ще успее ли Люис да нокаутира Блейдс ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес