Зареждане

Дерек Брънсън: По-добър съм навсякъде от Кевин Холанд

Дерек Брънсън: По-добър съм навсякъде от Кевин Холанд
Публикувано на: Януари 4, 2021 в 07:00 ч
Дерек Брънсън иска да се бие с бойци, които имат доста внимание около себе си, за да им открадне известността. Той вече успя да го направи един път миналата година, когато прземи Шахбазян, който беше гласен за поредната голяма звезда. Дерек навлезе в серия от 3 поредни победи и сега получава още един боец, който вдигна доста шум през 2020 година.

Брънсън ще се бие с Кевин Холанд, който миналата година записа 5 поедни победи. Двамата ще мерят сили в средна категория на 20-ти март. Дерек е готов да се справи с поредния надут балон и смята, че навсякъде превъзхожда Холанд. Ето какво сподели Брънсън за битката с новата изгряваща звезда:

Опитах доста опции, но по всичко личи, че Кевин Холанд е този, с когото ще се бия. Не искам да се бия с тези, за които хората смятат, че са идеал за мен. Аз искам да се бия с бойци, които са в серии от победи и имат доста шум около себе си. Искам боец, който е вдигнал шум. 

Искам бойци, за които знам, че на UFC им пука. Мисля, че сега съм във върхова форма и гледах неговите битки. Видях добрите и лошите страни. Добър е на някои места, а на други е на средно и ниско ниво. В последната си битка с Жакаре видяхме как успя да го нокаутира. 

Жакаре обаче го свали и си релаксираше, което беше грешка. Той трябваше да му отказва натиск. Беше много странно. Виждам как оказвам напрежение над Холанд в нашата битка. 

Не виждам място, на което да е по-добър от мен. Неговите кардио, издръжливост и борба не са по-добри от моите. Той ме предизвикваше в последните 3 битки. 

Ще успее ли Брънсън да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес