Зареждане

Demetrious Johnson: Пояса в ONE е по-тежък от този в UFC

Demetrious Johnson: Пояса в ONE е по-тежък от този в UFC
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 06:00 ч
Легендарният боец Demetrious Johnson спечели турнира в категория муха на ONE Championship миналия уикенд след победа с решение над Danny Kingad. "Mighty Mouse" направи своя дебют в началото на годината в турнира, където записа победи над Yuya Wakamatsu и Tatsumitsu Wada. Не му беше лесно, но той отново показа, че е най-добрият в историята на категорията и изкачи нов връх.

Легендарния боец е новия шампион в Азия и това определено ще вдигне още повече неговите акции. Demetrious е с рекорд 30-3-1 в ММА и в последните 8 години записа 16 победи и само 1 загуба, която беше доста спорна с раздвоено решение от Henry Cejudo. Johnson прекара почти цялата година в тренировъчен лагер и сега иска да се отдаде на почивка. Ето какво сподели той в интервю пред The Schmo:


Чувствам се добре и съм щастлив. Да спечелиш турнир е нещо специално и този пояс ще бъде поставен на върха в колекцията. Сега ще си взема почивка, която е по-важна от титлата в категорията. Бих се три пъти тази година и сега искам да си почина. Имам нужда от време, за да се насладя на победите. 

Още от януари съм в тренировъчен лагер. Беше дълга година, в която аз и хората около мен бяхме в тренировъчен лагер. Моя стил е такъв и аз винаги съм скромен в победите и загубите. Имах си моите възходи и падения в ММА. 

Да, случва се да загубиш, но ако си с високо вдигната глава, то тогава всичко е възможно. Титлата в ONE е доста по-тежка от тази в UFC. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес