Зареждане

Demetrious Johnson обясни защо няма смисъл от реванш с Henry Cejudo

Demetrious Johnson обясни защо няма смисъл от реванш с Henry Cejudo
Публикувано на: Ноември 1, 2018 в 09:15 ч
Бившия шампион в категория муха на UFC и настоящ боец на ONE, Demetrious Johnson дълго време царуваше в категорията, но преди няколко месеца загуби с раздвоено решение от Henry Cejudo и това беше края на една ера. След загубата DJ изпадна в немилост и от 1-во място в p4p категорията той се свлече до 7-мата позиция. Трета битка между двамата изглежда невъзможна, защото вече са в различни организации, но самият Mighty Mouse не вижда смисъл в нея:


Мисля, че нямаше нищо за мен вече в тази категория и нямаше смисъл от трета битка с Henry Cejudo. Вече успях да запиша победа над Cejudo и мисля, че съм губил много по-зле, отколкото загубата срещу него. Когато се бих срещу Dominick през 2011 наистина се чувствах по-дребен от него. Той успя да ме хвърли цели 3 пъти. С това на ум, ако се бях бил срещу Cejudo, кой знае какво можеше да се случи.

Можех да го победя, но можех и да загубя и сле това да си кажа, какво точно правя и искам ? Запитай се DJ, какво точно искаш ? Тогава осъзнах, че искам нещо различно. Исках да правя нещо друго. Искам да изляза и по пътя към клетката да почувствам пеперуди в стомаха и искам различна конкуренция. Не ми се искаше да си върна титлата в същата организация, а след това да се бия с едни и същи бойци. Те са страхотни атлети, но аз съм побеждавал почти всички в категорията и ONE беше страхотна възможност. Вече не ме задържаше идеята да стана отново шампион.

Съгласни ли сте с DJ или според вас имаше смисъл от трета битка с Henry ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес