Зареждане

Demetrious Johnson: Искам да дам на феновете невероятни битки в ONE Championship

Demetrious Johnson: Искам да дам на феновете невероятни битки в ONE Championship
Публикувано на: Май 28, 2019 в 20:25 ч
Легендарният Demetrious Johnson вече се установи като един от най-великите бойци в историята на ММА. Дълги години "Mighty Mouse" беше шампион в категория муха на UFC и успя да защити титлата си рекордните 11 поредни пъти. Миналата година той загуби за първи път от 7 години в равностойна битка с Henry Cejudo, който грабна победата с раздвоено решение, но мнозина дадоха победата за DJ. След тази загуба Johnson реши да приеме ново предизвикателство и отиде в азиатската ONE Championship, което сериозно набира скорост. Той вече направи своя дебют и успя да победи Yuya Wakamatsu на ONE Championship: A New Era през март в битка, която беше част от турнира в категория муха. След тази победа DJ е готов за нови подвизи и иска да даде на феновете невероятни битки:


В момента тренирам и помагам на другите бойци да се готвят за битките си. В страхотна форма съм. Теглото ми е добро и чакам дата за следваща битка. Не опитвам да се готвя за определен опонент, защото той може да се оттегли. Трябва да се уверя, че когато вляза в клетката ще покажа най-добрата форма на Demetrious Johnson. Планирам да си взема почивка, ако успея да спечеля турнира, защото искам да дам време на моето тяло да почине и да е готово за следващо предизвикателство. 

Ще бъде още едно постижение в моето наследство да спечеля титлата на ONE. В момента целта ми е да съм здрав и да дам на феновете невероятно битки в ONE. Бях шампион в UFC и защитих титлата цели 11 поредни пъти, а тази в ONE ще бъде черешката на тортата. Обичам ONE Championship и това, което те правят. Това е невероятна организация и аз ще приключа кариерата си тук.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес