Зареждане

Demetrious Johnson иска да се бие в голямо събитие

Demetrious Johnson иска да се бие в голямо събитие
Публикувано на: Януари 26, 2018 в 14:27 ч

UFC шампионите, защитаващи своите титли печелят процент от печалбите, като така заплащането им може да достигне милиони. UFC 216 беше оглавено от шампиона в категория муха Demetrious Johnson срещу Ray Borg и Tony Ferguson срещу Kevin Lee. Събитието имаше 120 000 продажби. UFC 215, което ни представи втората среща между Nunes и Shevchenko имаше 100 000 продажби. За сравнение, UFC 217, в което видяхме сблъсъка между Bisping и Georges St. Pierre имаше 875 000 продажби, като се нареди едва на 20-то място сред най-успешните събития.

В момента се работи върху супердвубой между Johnson и шампиона в категория петел T.J. Dillashaw. Самият "Mighty" сподели, че трябва да бъдат включени и други големи имена към събитието, за да се вдигнат продажбите.

"Това е супердвубой, който вълнува всекиго. Смятам, че и двамата заслужаваме по-големи възнаграждения, като за целта трябва да привлечем интереса на феновете с други големи имена."

"Даже нямам против някой друг да се бие в главната среща, ако това ще предизвика по-голям интерес."

"Това са бизнес решения. Понякога се отбягват срещи, за да се дочака някое по-голямо събитие, от което биха се взели повече пари. Склонен съм да чакам за такава златна възможност, защото тя би ми докарала пари колкото за 3 срещи."

"Ако успеем да съберем още шампиони за UFC 226 - например Georges St. Pierre срещу Tyron Woodley, Amanda Nunes срещу Cyborg, освен мен и TJ, могат да ми пратят договор и да действаме."

"Категоричен съм. Ако от UFC не са съгласни, ще се бия срещу претендент номер 1 в моята категория и ще оставя TJ да се изправя срещу когото си пожалае."

"Нямам намерение да споря дори. Това искам. Ако не могат да ми го дадат - добре. Просто ще продължа да се изправям срещу бойци от моята категория. Ако ми отнемат титлата, ще си я спечеля отново."

"Победил съм всеки един в категорията си. Имам 11 защити на титлата. Очаквам да получа възнаграждение за това. Ако някой не е съгласен - негов проблем. Смятам, че заслужавам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес