Зареждане

David Branch: Трябва да унищожа Jacare Souza на UFC 230

David Branch: Трябва да унищожа Jacare Souza на UFC 230
Публикувано на: Октомври 18, 2018 в 22:46 ч
David Branch се изправя срещу Jacare Souza в главната карта на събитието UFC 230, което ще се проведе на 3-ти ноември в Медисън Суеър Гардън. Branch дълго време преследваше "Алигатора", който искаше опоненти по-напред в ранглистата, но накрая се съгласи и сега David вярва, че трябва да унищожи Jacare:

Общото между нас двамата е че ние имаме много добро джиу-джитсу. Той е легенда в спорта и е световен шампион. Трябва да го унищожа в клетката и това е. Идвам от WSOF и успях да стана шампион в две категории, но всичко това е в миналото. Дойдох в UFC, защото искам да се бия с най-лошите копелета в организацията. Двамата с Gaethje си говорихме и двамата бяхме на това мнение, когато дойдохме в UFC.

В тази категория има много опасни бойци и Jacare е един от тях. Yoel, Jacare и Rockhold са сред най-добрите и трябва да се бия с тях. Това е нещо, което трябва да се случи и трябва да ги победя. Няма да бягам от никого в тази категория.

Branch е бивш шампион в две категории на WSOF и единствената му загуба в UFC е от Luke Rockhold. През април тази година той победи Thiago Santos с нокаут, а сега пред себе си има страховит опонент в лицето на Jacare. Какво ще се случи според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес