Зареждане

Дави Рамос пожела да го уволнят от UFC

Дави Рамос пожела да го уволнят от UFC
Публикувано на: Март 11, 2022 в 05:00 ч
Дави Рамос иска да напусне UFC. 35-годишният бразилец не е доволен от това, че не получава оферти за битки в октагона. "The Tasmanian Devil" е с рекорд 10-4 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Неговата последна битка беше през юли 2020 година и той загуби от Арман Царукян.

Дави има 4 победи и 3 загуби в UFC. В последните 3 години той е направил само 3 срещи. Рамос приключва 8 от срещите си и не е падал с приключване в ММА.

Битката с Царукян преди 2 години е била последна от неговия договор. Към днешна дата той все още е боец на UFC, но няма нов договор, нито новини за предстояща битка.

В една от последните си изяви за медиите той реши да коментира странната ситуация с UFC и пожела да го уволненят:

"Мина толкова много време, но те все още не са ме освободили. Чаках и им предлагах да се бия в средна или полусредна категория. Те обаче не ми отговарят. Не знам защо така. Отидох в САЩ на собствени разноски и чаках битка с кратко предизвестие, но нищо не стана. 

Чувствах се обезценен от всичко, което се случи. Познавам атлета, който съм и всичко, което съм постигнал. Не критикувам UFC, но винаги съм имал тази мечта и съм се борил усилено за нея. Имам семейство, две деца, имам къща, която трябва да осигуря, а парите не падат от небето. 

Трябва да правя пари, но нищо не се случва. Помолих моите мениджъри да ми издействат освобождаване от UFC. Moже да се върна един ден при тях и да стана шампион. За съжаление в момента не мога да го направя. Трябва да си намеря нова организация, за да се бия, защото от UFC не ми дават възможност."

Справедливо ли е да държат Рамос без яснота около неговото бъдеще ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес