Зареждане

Дъстин Порие: Не трябваше да разобличавам Макгрегър

Дъстин Порие: Не трябваше да разобличавам Макгрегър
Публикувано на: Април 15, 2021 в 00:00 ч
Дъстин Порие съжалява за това, че разобличи Конър Макгрегър пред света. "The Diamond" и бившия двоен шампион имаха уговорка, която явно Конър все още не е изпълнил. Макгрегър обеща, че ще дари 500 000 долара за благотворителната фондация на Порие.

Втората им битка видяхме в края на януари тази година. Дъстин успя да спечели с нокаут, а вече 3 месеца няма информация от страна на Макгрегър за дарението, което обеща. "The Notorious" се ядоса на Порие и го засипа с обиди.

Конър твърди, че няма как да даде парите, защото Порие дори нямал план за тях. Преди няколко часа от UFC обявиха официално третата им битка и ще ги видим на UFC 264 през юли в Лас Вегас. Срещата ще бъде много интересна, а Порие призна, че е сгрешил:

Двамата с Макгрегър сме 1-1 и на 10-ти юли ще разрешим враждата. Вълнувам се за трилогията, но искам да спомена нещо друго. Всички знаете, че съм много запален по моята благотворителна фондация. 

Скочих и разкрих лични неща, които касаят мен и Макгрегър. Това беше грешка, но ние живеем и се учим. Моята цел е да правя добро. 

Кой ще вземе третата битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес