Зареждане

Дъстин Порие към Сен Дени: Стига си се оправдавал

Дъстин Порие към Сен Дени: Стига си се оправдавал
Публикувано на: Март 24, 2024 в 18:00 ч
Дъстин Порие даде съвет към своя бивш съперник Беноа Сен Дени след битката им в UFC 299. "El Diamante" вярва, че "God of War" трябва да спре да се оправдава след загубата с нокаут.

Порие изненада много фенове, когато прие битка със Сен Дени, който беше поставен много по-надолу в ранглистата на UFC в лека категория. Дъстин не започна добре битката, но се взе в ръце и успя да спечели с нокаут. След двубоя Беноа каза, че е имал стафилококова инфекция седмица преди двубоя и е приемал антибиотици, което е оказало значително влияние върху представянето му.

В интервю за MMA Junkie, Порие коментира оправданията на съперника си:

"Сега той казва, че е имал инфекция и се борил с болестта. Можете да говорите за това, когато печелите, но когато губите, не се оправдавайте. Борих се много пъти със стафилококова инфекция, счупен крак и разкъсан бицепс. 

Имах стафилокок в ухото си! Ето как изглежда битката понякога. Всеки ден сме на тепихите. Всички се занимават с контузии и травми, но не говорят за тях след загуби. Бъди тих.", каза Порие.

Победата над Сен Дени беше изключително важна за Порие (30-8, 1 NC MMA). Може би представителят на American Top Team ще бъде следващият претендент в тази категория и ще се изправи срещу Ислам Махачев.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес