Зареждане

Дъстин Порие: Искам трилогия с Макгрегър или Нейт Диас

Дъстин Порие: Искам трилогия с Макгрегър или Нейт Диас
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Дъстин Порие не иска да се бие за титлата в лека категория с Майкъл Чандлър. 32-годишния американец нокаутира Конър Макгрегър в Абу Даби на UFC 257, което се проведе миналия уикенд. "The Diamond" успя да отмъсти на Макгрегър, който преди години имаше победа над него с нокаут.

Сега двамата са 1 на 1 в ММА и Порие е готов да направят трета битка. Дейна Уайт иска Порие да се бие за титлата с Чандлър, но Дъстин не смята да го прави. Пред медиите в Абу Даби Порие разкри, че иска нова битка с Макгрегър или дуел с Нейт Диас.

Преди няколко години Порие трябваше да се бие с Диас, но тогава Нейт говореше, че не иска да се бие, а Порие се контузи и отпадна от боя. Тази победа определено ще издигне Дъстин и той е готов да се възползва максимално от нея. Ето какво каза той пред медиите:

Това е един от най-добрите ми моменти. Успях да победя Холоуей, да стана шампион, а сега нокаутирах и Конър Макгрегър. Щастлив съм. Имам много опит в тази игра и вече не ми пука. Моя план беше да се боря с него и да му вкарвам ритници, а не да влизам в тежки размени още от начало. 

Успяхме да прецакаме неговия крак и той беше в лоша ситуация. Имам интерес към трета битка с Конър. Винаги съм искал и да сритам задника на Нейт Диас. Интересува ме и битка с Диас. Сигурен съм, че ще се появи нещо, което е смислено. Точно сега с Макгрегър сме 1-1 в ММА. 

Диас говори много глупости по социалните мрежи. Ще се прибера и ще видим. Има вероятност неактивността да е повлиява на Макгрегър. Това се отразява различно на всеки. Да, той определено ме нарани с лявата ръка. Ако беше натиснал още малко, тогава щях да съм сериозно наранен. 

От много години съм в UFC и съм се бил с най-добрите. Нокаутирах Макгрегър, Хабиб не иска да се бие, това значи, че аз съм шампион в категорията. Нямам интерес към битка с новак като Чандлър, който още не се е доказал.

Какво следва за Порие ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес