Зареждане

Дъстин Поарие сравнява уменията на Ислам Махачев и Хабиб Нурмагомедов

Дъстин Поарие сравнява уменията на Ислам Махачев и Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 00:00 ч
Звездата на UFC Дъстин Поарие сравни уменията на бившите си опоненти Ислам Махачев и Хабиб Нурмагомедов.

По-рано този месец Дъстин Поарие претърпя поражение от Ислам Махачев. Разбира се, както знаем, по-рано в кариерата си Поарие също беше победен и от Хабиб Нурмагомедов. Въпреки че загуби и в двата случая, той сътвори истинска битка срещу тези две легенди и може да се твърди, че беше близо до победата и в двата случая.

За феновете на ММА Махачев и Нурмагомедов са емблематични фигури. Те имат невероятни кариери сами по себе си, като Ислам продължава да подобрява постиженията си с всеки изминал двубой.

В скорошно интервю Поарие сравни двамата бойци и техните стилове.


 

Мнението на Поарие

"Този стил битки са най-трудните за мен; момчета, които ще борят и поддържат боя по-бавен", каза Поарие. "Но Махачев беше всичко, което мислех, че ще бъде. Той е шампион. Знаех, че е труден. Знаех, че ще бъде силен. Знаех, че има смелост. Не можеш да попаднеш в позицията, на която е той, без да притежаваш всички тези неща.

"Такедауните са различни между Хабиб и Махачев. Натискът е сходен. Такедауните са различни, Махачев прави много неща в горната част на тялото. Той продължаваше да се опитва да ме вкара в клинч. Хабиб се гмуркаше с по-ниски удари", продължи Поарие. "Мисля, че Хабиб е по-силен, физически по-силен, но притискането на Ислам беше невероятно. Всички тези момчета са силни, не бяха смазващи, но стискането му при задушаването... беше супер стегнато."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес