Зареждане

Дъстин Поарие: Побеждавам Макгрегър в 10 от 10 кървави битки

Дъстин Поарие: Побеждавам Макгрегър в 10 от 10 кървави битки
Публикувано на: Януари 12, 2021 в 06:00 ч
Бившият временен шампион в лека категеория Дъстин Поарие иска кървава битка с Конър Макгрегър. Двамата бойци ще споделят клетката на UFC за втори път в края на месеца. Те ще оглавят галавечерта UFC 257, която ще се проведе в Абу Даби на остров Яс.

"The Diamond" ще се опита да отмъсти на Макгрегър, който го нокаутира преди години в първата им битка. Този път залогът е по-голям, защото победителя ще си заслужи шанс за титлата в категорията.

Вижте още - Конър Макгрегър: Нокаутирам Поарие за 60 секунди

Дъстин израсна много след загубата от Конър и участва в много кървави битки. Той иска точно такава срещу "The Notorious", защото вярва, че може да пречупи неговия дух.

Конър вярва, че може да победи с нокаут за 60 секунди, но Поарие смята да вкарва здрави крошета и да пролива кръв. Ето какво каза Дъстин преди голямата битка:

В първата битка дори не започнахме да се бием. Случва се. Искам и двамата да кървим до смърт при втората битка. Искам и двамата да започнем да се удряме и да си вкарваме поражения. 

Тогава ще стане ясно кой е по-добър като боец. Искам да бъда облян в кръв, да го направя трудно, за да знаем точно кой е по-добър. Не казвам, че искам да ме бият. 

Ако обаче стигнем до точката, в която и двамата се уморим и сме обляни в кръв, тогава ще видим кой има по-силен дух и кой иска да спечели повече. Мисля, че в такава битка ще победя Конор в 10 от 10 битки.

Кой ще победи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес