Зареждане

Дъщерята на Брок Леснар стана хит в социалните мрежи

Дъщерята на Брок Леснар стана хит в социалните мрежи
Публикувано на: Декември 7, 2023 в 10:00 ч
Тази седмица Муа Леснар влезе в заглавията в платформите на социалните медии.

Тя е дъщеря на бившия UFC шампион Брок Леснар и съпругата му „Сейбъл“. 21-годишната Муа е състезател по лека атлетика в щата Колорадо. В скорошен подвиг, който привлече вниманието на мнозина, Mya постигна важен успех. Тя счупи рекорда за тласкане на гюле на щата Колорадо с хвърляне, обхващащо впечатляващата дистанция от 18,5 метра.

След нейното рекордно постижение интернет избухна от коментари, когато снимка на Mya беше открита на уебсайта на училището. Това, което плени публиката, бяха не само нейните спортни постижения, но и поразителната прилика, която тя има с известния си баща Брок Леснар. Интернет гъмжи от коментари, признаващи генетичната прилика между баща и дъщеря.

Освен това нейните видеоклипове за тренировки бързо набраха популярност и станаха хит в различни социални медийни платформи. Интернет беше пленен от нейния талант и потенциала й за обещаващо бъдеще в света на леката атлетика.

Преди година Леснар сподели уроците, които преподава на децата си у дома. Ето какво ги учи той:

„Смешно е как хора, които идват от нищото, завършват с някакъв успех. Това имам предвид. Ето защо казвам на децата си през цялото време: „Искам да се чувствате като бездомни. Бийте се като бездомен. Играйте хокей, сякаш сте бездомник.“ 

Защото това е човекът, който трябва да бъдете, за да се борите за нещата в живота си. Просто трябва да бъдеш начинаещ. Нещата няма просто да ви бъдат дадени.", сподели Леснар.

Mya изглежда има всичко, от което се нуждае, ако някога иска да преследва кариера в WWE.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес