Зареждане

Дъщерята на Bigfoot Silva дебютира в ММА, защото обича да пребива хората

Дъщерята на Bigfoot Silva дебютира в ММА, защото обича да пребива хората
Публикувано на: Март 11, 2019 в 00:00 ч
Първородната дъщеря на Antonio "Bigfoot" Silva ще направи своя дебют при аматьорите в ММА. Anne Ribeiro е родена през 1999г. и определено бойните спортове са в кръвта й. Ribeiro е участвала в доста спортове като плуване, гимнастика, волейбол, но решава да тренира здраво и да тръгне по стъпките на баща си. Тя ще направи дебюта си на 16-ти март срещу Hannah Jackson, която е с рекорд (1-2) при аматьорите. Битката между двете ще бъде в категория до 59кг и ще се проведе във Флорида. Ето какво сподели тя в интервю преди дебюта си:



Бойните спортове винаги са били в сърцето ми. Бях винаги до баща ми и знам какво е да си боец. Постоянно бях в залата и гледах как другите тренират. Никой не ме е принуждавал да се занимавам с ММА. Започнах да тренирам джиу джитсу и казах на баща ми, че искам да се бия. 


Хората ме наричат "Pezinho", което означава малката стъпка, но все още не съм го приела за прякор. Тренирам от доста време и имам син колан по BJJ. Чувствам се добре на земята, но това е ММА, а не BJJ и аз съм тук, за да се бия. Истината е, че ми харесва да пребивам хората. 


Влизам в спорта, за да пребия всички. Винаги ще търся приключване. Моята голяма мечта е да се издигна и да съм сред най-добрите. Искам да спечеля титли и няма съмнение в това, че ще го направя. 







Ето и какво може малката стъпка:














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес