Зареждане

Darrion Caldwell няма да допуска същите грешки срещу Kyoji Horiguchi

Darrion Caldwell няма да допуска същите грешки срещу Kyoji Horiguchi
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 00:00 ч
Darrion Caldwell се изправя отново срещу Kyoji Horiguchi и утре ще брани титлата си в категория петел. Двамата се срещнаха миналата година в Япония и се биха за титлата на RIZIN, но тогава шампиона на Bellator допусна грешка в третия рунд, която му коства победата. Сега напрежението е върху Caldwell, защото битката ще бъде в САЩ и неговата титла е заложена. Darrion е уверен преди срещата и вярва, че няма да допуска грешките, които му костваха победата в първия сблъсък:


Винаги се чувствам спокоен и готов за битка. Ще ме видите как изгрявам, когато включат светлините в залата. Да, срам ме е от загубата в първата битка, защото тренирах здраво, за да не попадам в такава ситуация. В първата битка направих грешка и му дадох шанс, от който той се възползва. Този път няма да губя фокус. 

Няма да има определящ фактор в този двубой. Ще ме видите как го пребивам в клетката. Това е просто поредната битка и аз влизам там, за да го пребия и да се прибера у дома. Всичко, което съм искал е да се бия в най-голямата зала в света. Ще се бия близо до родния ми щат и съм развълнуван.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес