Зареждане

Darren Till все пак е готов да се бие в полусредна категория въпреки тежката си загуба

Darren Till все пак е готов да се бие в полусредна категория въпреки тежката си загуба
Публикувано на: Октомври 24, 2018 в 09:59 ч
Darren Till претърпя тежка загуба при опита си да спечели титлата в полусредна категория. И въпреки че обяви своето преместване в средна категория, Till е все още отворен към идеята да се бие в полусредна категория.

Darren Till се изправи срещу настоящия шампион в полусредна категория Tyron Woodley на UFC 228. Woodley обаче доминира своя до тогава непобеждаван противник. В крайна сметка, Woodley спечели срещата със събмишън във втория рунд.

След срещата Till обяви намерението си да се качи в средна категория. Това обаче, оказва се, не му пречи да се бие още веднъж и в полусредна категория.

"Беше трудно, наистина трудно, но животът не е само хубави моменти - има си и своите негативи. 228 определено не беше от хубавите неща, които са ми се случвали. Но приемам нещата такива, каквито са. Tyron просто беше по-добър.

Едва преди година надвих Cerrone и тази година беше голяма. Много хора зависят от мен, мнозина също очакваха да стана шампион преди да получа шанса наистина да го направя. Не ми пречи фактът, че загубих, а по-скоро начинът, по който се случи това. Имам чувството, че не успях да покажа всичко от себе си.

Както казах обаче, бях победен съвсем честно. Просто имах нужда от няколко седмици, за да премисля нещата и да планирам следващия си ход."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес