Зареждане

Darren Till твърди, че може да нокаутира Robbie Lawler и Rafael dos Anjos в първия рунд

Darren Till твърди, че може да нокаутира Robbie Lawler и Rafael dos Anjos в първия рунд
Публикувано на: Декември 19, 2017 в 12:10 ч
 
 Robbie Lawler и Rafael dos Anjos влязоха в сблъсък през изминалия уикенд. Досущ като Tyron Woodley обаче, Darren Till не е впечатлен, заявявайки, че може да нокаутира и двамата... още в първия рунд.
 
"Добър е, но не виждам в какво RDA е по-добър от мен. Наполовина на моя размер е. Lawler пък удря за удоволствие. Не смятам, че срещите с тях биха били интересни - ако се бием, ще ги нокаутирам още в първия рунд. И двамата са бивши шампиони, но времето им мина. Време е за нови лица."
 
В момента dos Anjos е във вихъра си и му предстои да се изправи за титлата в полусредна категория срещу Woodley някъде през идната година. Що се отнася до Till, той най-вероятно предстои да се бие срещу Santiago Ponzinibbio след като аржентинецът надви Mike Perry в UFC on FOX 26. Till приветства двубоя, но твърди, че не би бил особено предизвикателство за него.
 
"Добър е, може да удря и има умения на земя, но съм много над него. Не съм най-силният, но откъм удари действам много по-разумно. Ако успеят да ме повалят, пак ще се изправя, с много енергия в себе си. Наистина съм труден противник."
 
В края на краищата, непобеждаваният боец (16-0-1, 5-0 UFC) смята, че няма спор дали ще стане шампион през 2018-та. Според него дори въпросът е дали няма да има титла от по-горна категория.
 
"Стига бе, никой няма шанс срещу мен в полусредна категория. Трябва да се чудите дали мога да стана шампион в полутежка категория, не само в средна и полусредна."
 
Относно следващия опонент, Till е готов да се изправи срещу всеки, тъй като още не е достигнал възрастта, в която да подбира.
 
"Ще се бия с всеки - не ми пука. Само да има двубои. Едва на 24 съм. Ще се изправя срещу всекиго. Не ми е сега времето да си подбирам срещите. Това се прави на по-зряла възраст. Все още съм млад, така че да действаме."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес