Зареждане

Darren Till иска среща с Rafael dos Anjos в UFC 224

Darren Till иска среща с Rafael dos Anjos в UFC 224
Публикувано на: Март 8, 2018 в 11:22 ч

Darren Till е отново готов за действие.

Боецът последно се би през октомври, когато отбеляза победа срещу Donald Cerrone. В последствие беше принуден да стои на страна от състезанията заради синузит. В наскорошно интервю обаче той сподели, че иска да се бие през пролетта.

Till (16-0-1) дори по-точно би искал да се изправи срещу Rafael dos Anjos в UFC 224 на 12-ти май. Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.


"Само и само заради феновете му в Рио. А и аз очевидно съм живял там. Имам много фенове, говоря езика. Ще се получи добра среща, ако е съгласен."

"Знам, че чака Tyron Woodley, но той изглежда не бърза да се завръща."

И докато Till в момента живее в Ливърпул, той е прекарал 4 години от живота си в Бразилия, като също умее да говори и португалски.

Till се счита за една от най-младите звезди сред бойците на UFC и организацията силно разчита на него. Той тепърва предстои да се бие в САЩ и ако RDA не се съгласи да се бият в Рио, той навярно ще участва в първата си среща в Щатите.

"Американците трябва да видят новата порода."

Що се отнася до опонентите му в САЩ, Till си е набелязал Santiago Ponzinibbio, Kamaru Usman и Stephen Thompson, като все пак признава, че навярно "Wonderboy" би го отбягвал.

Thompson, според баща му, който също е и негов треньор, все още се възстановява и е готов на 60%. Той също се надява да се върне в клетката тази пролет, въпреки че все още не му е предложена среща. Говореше се за среща между Thompson и Till по-рано тази година, но така и не се получи нищо.

Usman също няма насрочена среща, а Ponzinibbio има вероятност да участва в събитието на UFC в Чили на 19-ти май.

Till, който е вече отново в залата, не изглежда особено претенциозен що се отнася до опонентите му. Той просто е готов отново да се изкачи в класациите и с течение на времето желанието му това да се случи се засилва.

"Като изключим Conor, всеки очаква моето завръщане. Ще бъде грандиозно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес