Зареждане

Darren Till иска брутален нокаут над Jorge Masvidal

Darren Till иска брутален нокаут над Jorge Masvidal
Публикувано на: Януари 31, 2019 в 04:05 ч
Darren Till се завръща в клетката и ще се изправи срещу Jorge Masvidal в главната битка на UFC London, което ще се проведе на 16-ти март. Това ще бъде първа битка за Till след загубата му от Tyron Woodley на UFC 228 и той иска да се докаже отново пред всички. Till признава, че неговия опонент е по-опитен от него и ще се опита да наруши неговия ритъм, но няма да му позволи да успее и ще търси тежък нокаут:



Мисля, че той има този опит. Не мога да кажа, че той се страхува от мен. Ще кажа, че той е по-опитен, но също така е по-дребен от мен. Той може би е малко по-бърз, но ще видим. Мисля, че той ще измисли добра стратегия и ще се опита да наруши моя ритъм, а аз ще направя същото с неговия. 

Разбира се, че искам да го нокаутирам в тази битка. Искам да го нокаутирам брутално. Това не означава, че не го уважавам. Аз съм играч и влизам в клетката за война на 16-ти март.







Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес