Зареждане

Darren Till говори за страшния момент преди битка

Darren Till говори за страшния момент преди битка
Публикувано на: Август 10, 2019 в 10:00 ч
Darren Till беше непобеден миналата година и от UFC го гласяха за следващата голяма звезда. Той беше в серия от 17 поредни победи и през септември получи шанс за титлата срещу Tyron Woodley. "The Gorilla" разочарова с представянето си и беше събмитнат от Woodely във втория рунд. Darren се завърна през март в родината си в търсене на победа, но загуби с брутален нокаут от Jorge Masvidal и в момента е в серия от 2 поредни загуби.

Все още не е ясно дали Till ще остане в полусредна категория, защото той не спира да загатва, че ще се качи в средната. Към днешна дата той няма организирана битка и днес реши да поговори за един от страшните моменти преди битката:


Какъв страшен момент. Бинтоват ми ръцете преди да изляза към клетката. Има толкова много емоции. Главната емоция за мен е - Защо си причинявам това ? В същото време обаче си казвам "майната му, нека го направим". Все още се уча и се надявам да продължа. 

Победите и загубите ще те изградят, или ще те пречупят. Това беше точно преди битката за титлата с един от най-великите . Не беше моето време и аз го приех. Знам, че отново ще имам шанс за триумф.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес