Зареждане

Дариуш избегна операция и иска бой с Махачев през лятото

Дариуш избегна операция и иска бой с Махачев през лятото
Публикувано на: Март 6, 2022 в 04:00 ч
Бенийл Дариуш се надява на нов шанс за битка със своя колега в лека категория Ислам Махачев. За щастие Дариуш няма да се оперира за счупена фибула, която го извади от боя с Махачев миналия месец.

Ислам се изправи срещу Боби Грийн и успя да го победи за 3 минути. Дагестанската звезда се надяваше, че ще получи шанс за титлата. За негово съжаление Дейна Уайт няма да му даде шампионски мач.

Махачев отказа бой с кратко предизвестие с Рафаел дос Аньос и това не се понрави на Дейна Уайт. Президента на UFC се закани, че ще даде нов шанс на Дариуш, защото много искал да го види срещу дагестанеца.

Лекарите казали на Дариуш, че ще може да тренира на пълни обороти след 6 или 8 седмици. В интервю за ESPN той поговори за контузията си и каза следното за Махачев и бъдещите планове:

"Ще се подложа на терапия за глезена. Tерапията наистина е само за поддържане на глезена здрав и ако глезенът е здрав, би трябвало да мога да бъда на 100 процента за шест до осем седмици.

Това е, което лекарите казват. В началото казваха, че трябва да почивам 4 месеца. След това казаха 6 седмици и аз почти заплаках от радост. Човече, това беше тежка седмица за мен

Наистина искам да видя този двубой с Махачев. Гадно ми е за Махачев. Сигурен съм, че той не е доволен от ситуацията. Това обаче е идеалната ситуация за мен и се надявам на нов шанс за такъв двубой.

Бих искал да имам още 10 седмици за този лагер, ако е възможно. Но ако е по-кратък, тогава няма проблем. Това би било идеално. Юни, юли са добри дати. Ще видим."

Ще се съгласи ли Махачев на бой с Дариуш ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес