Зареждане

Дарън Тил срещу Робърт Уитакър на 25-ти юли

Дарън Тил срещу Робърт Уитакър на 25-ти юли
Публикувано на: Май 30, 2020 в 05:00 ч
Дарън Тил ще се бие срещу бившият шампион Робърт Уитакър на 25-ти юли. Локацията на битката не е ясна, но според слухове ще бъде на мистериозния боен остров. Първоначалните планове на UFC бяха да ги сбият през авгсут в Дъблин, но коронавируса обърка плановете. Сега е време за екшън в средна категория и Робърт ще гони победа, за да се приближи до титлата, която загуби.

Уитакър e бивш шампион в средна категория и в последната си битка загуби титлата от Израел Адесаня, който го нокаутира през октомври миналата година. Това беше първа загуба за него в средна категория и спря серия от 9 поредни победи. Робърт е с рекорд 20-5 в ММА и трябваше да се бие срещу Джаред Каноние през март, но се оттегли заради семейни проблеми.

Дарън от своя страна е с рекорд 18-2-1 в ММА и е бивш претендент за титлата в полусредна категория. Тил беше в серия от 2 поредни загуби и направи дебют в средна категория през ноември миналата година. Той победи Гастелъм с решение и сега победата в този бой ще го изстреля доста напред в ранглистата. През март букмейкърите определиха Тил за фаворит в битката, когато тя беше планирана за Ирландия. Кой ще победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес