Зареждане

Дарън Тил се призна за виновен за престъпления при шофиране в Ливърпул

Дарън Тил се призна за виновен за престъпления при шофиране в Ливърпул
Публикувано на: Септември 1, 2023 в 10:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC Дарън Тил се призна за виновен в няколко обвинения за шофиране, след като беше спрян от полицията през май. Тил първоначално се пледира за невинен по-рано тази година.

Сега Тил се яви пред магистратския съд в Ливърпул като част от предварително насрочен процес. Но в този случай той избра да промени обвинението си и да поеме отговорност по две конкретни обвинения.

Тил избра да се признае за виновен за шофиране без застраховка и шофиране с отнети права. В резултат на решението на Тил да се признае за виновен за гореспоменатите нарушения на пътя, третото обвинение срещу него беше свалено.

Това конкретно обвинение е свързано с възпрепятстване на полицейски служител при изпълнение на задълженията му. Признаването на вината на Тил идва с финансови последици, тъй като той ще трябва да плати неразкрити парични глоби.

По-рано тази година Тил се сбогува с UFC след поражението си от Дрикус дю Плеси през декември. Тази загуба отбеляза петата от серия от шест двубоя, които не бяха в полза на Тил. Впоследствие той взе решение да поиска освобождаването му от UFC.

След напускането си от UFC, Дарън се въздържа от състезания в бойни спортове. Има обаче индикации, че той може да обмисли да се впусне в сферата на бокса или боевете с голи ръце.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес