Зареждане

Даниел Родригес се справи с Кевин Лий

Даниел Родригес се справи с Кевин Лий
Публикувано на: Август 29, 2021 в 06:34 ч
Кевин Лий не спираше да говори, че вече е в топ 5 на полусредна категория, но това си останаха само думи. Бившия претендент за титлата в лека категория се целеше в бой с Камару Усман, но беше далеч от истината.

Лий се завърна след повече от година отсъствие. Той се качи в полусредна категория и премери сили с Даниел Родригес в битка от главната карта на UFC on ESPN 30 в Лас Вегас. Лий не показа нищо впечатляващо и изобщо не е подобрил играта си в своето отсъствие от ММА.

В срещата им Родригес успя да доминира в стойка и в края на втория рунд сериозно разклати Лий. Кевин остана на крака, но с нищо не показа, че е влязъл в клетката, за да победи.

Няколко пъти Лий успя да пренесе битката на земята, но не постигна нищо с това. Той нямаше идея в играта си и Родригес му вкара много повече попадения. Виждаше се, че Кевин не може да се надиграва с него в стойка.

Лий залагаше на събаряния, но Родригес имаше добра защита и неутрализира изцяло Кевин. В крайна сметка след 3 рунда срещата стигна до решение, което беше единодушно в полза на Родригес - (29–28, 29–28, 29–28).

С тази победа Даниел печели 3-та поредна победа тази година. Лий от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки в клетката. Той все още няма победа в полусредна категория и показа, че е много далеч от топ бойците и златото в категорията.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес