Зареждане

Даниел Кормие си припомни лудата реакция на коментаторите от UFC 248

Даниел Кормие си припомни лудата реакция на коментаторите от UFC 248
Публикувано на: Декември 25, 2020 в 08:08 ч
Легендата Даниел Кормие си припомни еднo от най-дивите му преживявания зад коментаторската маса в UFC. Това се случи през март на UFC 248, което беше коментирано от Кормие, Джон Аник и Джо Роугън. Тримата коментираха битката между Бенейл Дариуш и Дракар Клосе. Двамата си разменяха здрави бомби в октагона и по всички личеше, че Клосе ще приключи Дариуш.

Изневиделица обаче Бенейл се съвзе и вкара тежките си удари на Дракар и спечели с нокаут в началото на втория рунд. Битката им наистина беше драматична, но по-голяма драма се случи зад коментаторската маса. Кормие и неговите колеги изпуснаха емоциите си и сътвориха реакция, която и до ден днешен е хит сред феновете. "DC" реши да си я пропомни и ето какво написа:

Човече, може ли да се върнем във времената, в които имаше фенове в залите. Това беше едно от най-лудите ми преживявания зад коментаторската маса. Момчета, загубихме контрол на UFC 248.

Това без съмнение е най-дивата реакция на коментаторите за тази година, а и като цяло в историята на UFC. Припомнете си и вие:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес