Зареждане

Даниел Кормие: Ще трябва да почакам за битката с Миочич

Даниел Кормие: Ще трябва да почакам за битката с Миочич
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 09:01 ч
Бившият двоен шампион Даниел Кормие загуби титлата си в тежка категория по-рано тази година, след като Стипе Миочич го нокаутира в последната минута от 4-тия рунд в битката им. Това беше първа загуба за Кормие в тежка категория и спря неговата серия от 15 поредни победи. Даниел планираше да се оттегли от ММА, но тази загуба го накара да премисли нещата и да остане още малко в ММА.

Кормие пожела трилогия с Миочич и двамата ще се бият за 3-ти път, а титлата ще бъде заложена. Не е ясно кога ще стане, защото Миочич се възстановява след контузия, а Кормие ще трябва да чака. Повече от година Стипе чакаше за нов шанс срещу Кормие и сега няма да си дава зор.

Сега нещата се промениха и Кормие няма да се оплаква, а търпеливо ще си чака шанса, както го направи Миочич. Ето какво сподели бившия шампион в интервю за MMAJunkie:


Искам битката да се случи възможно най-скоро и това мога да кажа. Харесва ми, че ще прекарам повече време в почивка след моята операция на гърба. Чувствам се по-добре и вече се харесвам. Колкото повече време минава от операцията ми, толкова по-добре за мен. Аз съм готов да се бия с него, но сега той е шампион. 

Сега той е шампион и създава правилата. Сега съм в процес на чакане и той трябва да каже кога ще се бие. Ще бъда подготвен за битката. Ще съм подготвен повече от предишния път. Сега чувствам, че мога да се подготвя по-добре още от самото начало. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес