Зареждане

Даниел Кормие пожела да се бие с Франсис Нгану

Даниел Кормие пожела да се бие с Франсис Нгану
Публикувано на: Май 12, 2020 в 08:51 ч
Франсис Нгану изкара ангелите на Даниел Кормие със своя нокаут, с който победи Жаирзиньо Розенструик миналия уикенд. Бившия двоен шампион беше коментатор на събитието и си глътна граматиката от зверския нокаут. Това обаче няма да го спре към титлата и Кормие е готов да влезе в клетката с Нгану, ако Миочич не иска да се бие.

Вижте още - Кормие: Реферите получават инфаркт от Франсис Нгану​​​

 "DC" все още чака трета битка с Миочич, който бави нещата, а Дейна Уайт губи търпение и го заплаши, че ще му вземе пояса. Кормие няма търпение да проведе последната си битка и да се оттегли от ММА. Той не се интересува от името на своя съперник, а само от златото. Даниел смята, че UFC трябва да вземат титлата от Стипе, за да се бие за нея срещу Франсис Нгану. Ето какво сподели Кормие по темата:


Ако Стипе Миочич не иска да се бие, то тогава Нгану си заслужи шанс за титлата. Ако някой ще се бие за титлата срещу Франсис, то това съм аз. Уважавам много Нгану, но не се страхувам от никого. Ще се бия с всеки по всяко време. 

Харесвам Франсис и мисля, че е приятен човек. Искам да се бия с Миочич, но ако той не иска да се бие, то тогава ще му вземат титлата като на Сехудо. Нека се откаже от своя пояс, за да се бием за него с Нгану. Нещата са прости и той трябва да се бие. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес