Зареждане

Даниел Кормие е готов да излезе от пенсия за Прохазка

Даниел Кормие е готов да излезе от пенсия за Прохазка
Публикувано на: Юли 17, 2022 в 10:00 ч
Даниел Кормие се пенсионира, но това не означава, че бившият двоен шампион на UFC не е в състояние да се завърне, ако нещата се подредят.

43-годишният Кормие се оттегли от професионалния ММА след загубата си с решение от легендата в тежка категория Стипе Миочич през 2020 гoдина. По време на интервю с Monster Energy, Кормие разкри един уникален сценарий, който може да го извади от пенсионирането.

Това би било шанс за световната титла в полутежка категория с Иржи Прохазка.

„Казах това, когато се пенсионирах. Тогава казах, че ще се бия само за шампионски колани. Не заслужавам битка за титлата в тежка категория. Стипе Миочич не е шампион. 

Той ме победи последните няколко пъти. Не заслужавам шанс за титлата в тежка категория. Ако някога се бия отново, то ще трябва да се върна в полутежка категория.

Защо ? Нека ви кажа защо. Защото не загубих титлата. Спомняте си, че овакантих титлата, за да се бият Джон Джоунс и Александър Густафсон. 

Тъй като овакантих титлата, сега може би има някакъв потенциал в това да кажа: „Хей, Дейна , мислиш ли, че би могъл да ми дадеш битка с Иржи Прохазка за титлата?

Може би има някаква стойност в това, особено с моето име и това, което направих извън ММА", сподели Кормие.

Може ли Кормие да се справи с Прохазка и отново да оглави полутежка категория ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес