Зареждане

Даниел Кормие: Джон Джоунс не трябва да бъде номер 1 в света

Даниел Кормие: Джон Джоунс не трябва да бъде номер 1 в света
Публикувано на: Март 10, 2023 в 00:00 ч
Джон Джоунс се завърна след 3 години отсъствие, за да победи Сирил Ган за титлата в тежка категория на UFC 285 на 4 март в Лас Вегас. 

След победата Джоунс се завърна на първото място в класирането, независимо от категорията. Бившият шампион в две дивизии Даниел Кормие не е съгласен с фактът, че Джоунс е номер 1. Не е изненада, че "DC" не признава Джоунс, който го победи 2 пъти в миналото.

"Bones" е кошмар за Кормие, като враждата им е една от най-големите в историята на UFC. Даниел вярва, че Александър Волкановски трябва да е номер 1 в света, въпреки че загуби от Ислам Махачев в битката за златото в лека категория.

„Мисля, че е трудно да наречеш Джоунс най-великият на всички времена, особено във връзка със стероидите и другите ситуации. Но мисля, че той може да претендира за статута на най-велик, защото спечели колани в две категории.

Аз лично не вярвам, че той трябва да бъде номер 1 в класирането, независимо от тегловната категория. Мисля, че Александър Волкановски трябва да остане на върха. 

Не мисля, че Джоунс трябва да бъде боец номер 1 в света. Но нямам проблем с това, ако хората са гласували така.“, каза Кормие в DC & RC. 

Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес