Зареждане

Даниел Кормие: Аладжамейн Стърлинг трябва да се бие за титлата BMF

Даниел Кормие: Аладжамейн Стърлинг трябва да се бие за титлата BMF
Публикувано на: Април 24, 2024 в 00:00 ч
Коментаторът на UFC Даниел Кормие изказа мнението си защо според него в следващия двубой за титлата на BMF трябва да участва Алджамейн Стърлинг.

На UFC 300 Алджамейн Стърлинг започна с победа в категория перо. Човекът, известен като "Funk Master", доминираше над Калвин Катар, записвайки едностранна победа над ветерана в дивизията. Сега мнозина смятат, че Стърлинг може да се окаже само на една или две победи разстояние от шанс за титлата.

Разбира се, както знаем, легендата в категория перо Макс Холоуей вече е BMF шампион, след като победи Джъстин Гейджи с нокаут на UFC 300.

В неотдавнашен подкаст споменатият Даниел Кормие предположи, че един от хората, които трябва да получат шанс за короната на BMF, е Алджамейн Стърлинг.
 
"Знаете ли, мисля, нека ви кажа кой според мен трябва да бъде в следващия двубой за титлата на BMF. Аджамейн Стърлинг. Поставете Аладжо в битката за титлата на BMF. Да, вкарайте Алджо в битката за титлата на BMF. Mоже ли някой от BMF да направи това, което Алжо направи на UFC 300. Преминаваш в по-горна тегловна категория и доминираш над някого в граплинга по този начин. Това е BMF, Райън."

Както вероятно можете да разберете, Райън Кларк не е голям фен на идеята - и дори предположи, че е "скучно" да видиш победата на Алджамейн с такова представяне в граплинг. Разбира се, мнението ви за това може да варира.

Смятате ли, че идеята на Даниел Кормие за участие на Алджамейн Стърлинг в битката за титлата на BMF е добра? Ако не, какво трябва да бъде следващото за бившия шампион?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес