Зареждане

Daniel Cormier загатна за битка с Franis Ngannou

Daniel Cormier загатна за битка с Franis Ngannou
Публикувано на: Юни 29, 2019 в 10:30 ч
Всички знаем, че Daniel Cormier има само още няколко битки в ММА и ще приключи завинаги. Той искаше неговата последна битка да се състои през март срещу Brock Lesnar, но за съжаление тя пропадна и DC избра да даде реванш на Stipe Miocic. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 241, а титлата на Cormier в тежка категория ще бъде заложена. Cormier реши да поговори в интервю за предстоящата защита на титлата, както и за бъдещето си в клетката, което може да включи битка с Ngannou:


Винаги е важна победата. Трябва да си свършиш работата и да се опиташ да надграждаш. Ще мога ли да го събмитна или да се възползвам от същата грешка, ако я допусне Miocic ? Дълго време говорих за тази грешка на Miocic и успях да се възползвам от нея. Може би има още такива, от които да се възползвам. Има много различни начини, по които да победя. 

Не искам да гледам през Miocic, защото първо трябва да победя. Искам да направя това отново и после може би ще се бия с Ngannou, ако той спечели своята битка. Сега обаче първо трябва да спечеля тази битка и аз мисля само за нея. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес