Зареждане

Daniel Cormier ще работи с George Foreman за третата битка срещу Stipe Miocic

Daniel Cormier ще работи с George Foreman за третата битка срещу Stipe Miocic
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Daniel Cormier ще тренира с легендарният шампион George Foreman за трилогията си срещу Stipe Miocic. Очаква се двамата да се бият в началото на 2020 година, а DC ще направи сериозни промени. Cormier ще се възползва от съветите на легендата, който е най-възрастният човек, печелил титлата на 45 години, когато нокаутира 26-годишния Michael Moorer.

Daniel няма търпение двамата да започнат да тренират заедно и сподели, че ще го потърси веднага, след като от UFC им дадат дата за срещата. Бившия шампион е категоричен, че ще се оттегли след третата битка с Miocic и ето какво сподели за своята среща с легендата Foreman:


Беше стратохно да се срещна с теб, шампионе. Много се вълнувам от това, че ще бъдеш с мен по пътя ми към титлата. Вълнувам се, че ще се уча от един от най-добрите. 

Ако някой знае как се става шампион на стари години, то това си ти. Сбъдната мечта е да те имам като приятел и ментор. Ще се видим, след като получа дата за битката. Ти си едно красиво човешко същество.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес