Зареждане

Daniel Cormier съветва бойците как да са в добри отношения с UFC

Daniel Cormier съветва бойците как да са в добри отношения с UFC
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
През годините много от топ бойците в UFC са били в лоши отношения с организацията, но бившият двоен шампион Daniel Cormier не е сред тях. Не е добра идея да си в лоши отношения със своите шефове и Cris Cyborg го разбра по трудния начин. Тя беше поредната, която UFC решиха да изгонят и не й предложиха нов договор.

Cormier изкара 6 години в организацията и никога не е спорил със своите шефове, които се погрижиха за него и в момента той взима тлъсти пачки. Daniel получи шанс да се изявява като коментатор и анализатор и реши да посъветва своите колеги, за да бъдат в добри отношения с UFC:


Кълна се в Бог, че не е трудно да си в добри отношения с UFC. Не разбирам как всички тези бойци винаги имат проблеми с тях. Това е нашата работа. Ако трябва да рекламираш, то трябва да рекламираш, защото ще получиш тонове пари. Дори и тези нови момчета, които правят по 30-40 хиляди. Те едва ли са получавали толкова в предишните си организации. 

Трябва да се биеш с идеята, че един ден UFC ще ти направят пари. Трябва да правиш това, което ти казват. Не е толкова трудно. Трябва да се разбирате и аз обещавам, че ще е по-лесно за вас. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес